• Stacks Image 221

    Caption Text

  • Stacks Image 222

    Caption Text

  • Stacks Image 223

    Caption Text

Studion
Akustik/Design
Studion är uppbyggd kring ett kontrollrum och ett studiorum. Kontrollrummet har designats för att kunna få en fasriktig och frekvensrak lyssning där man hör detaljer i ljudbilden som vanligtvis är svåra att höra. Detta gör att man har större kontroll över det ljudande resultatet inte minst vid mixning och mastring där det är extra viktigt att kunna höra alla små nyanser. Vid inspelning av större ensembler eller när man önskar en större klang i soundet använder jag mig av Oskarshamns många olika typer av scener, konsertsalar och kyrkor som lämpar sig perfekt för musikinspelning på olika sätt.
I studion finns fina instrument med många högklassiga gitarrförstärkare och pedaler, bra ljudande trummor och percussion samt en gedigen mikrofonpark.
Workflow
Det jobbas med både digital och analog teknik där merparten av processen sker analogt för att få den analoga värmen som ofta önskas. Självklart används många av dom världsledande pluginsen när det jobbas digitalt så du alltid kan få ett bra ljudande resultat oavsett domän. Jag har ett brinnande intresse för ”välljud” och försöker alltid göra mitt yttersta för att hitta bra lösningar till vad varje projekt kräver.