Testimonials
Du som kund är jätteviktig för oss på Emros Sound Production och vi hoppas verkligen att ni ska trivas på alla sätt och vis när ni är här. Här under fliken "testimonials" har vi samlat lite om vad några av våra kunder tycker om samarbetet med oss. Läs vad dom med sina egna ord har att säga om sin upplevelse här hos Emros.
Stacks Image 692
Micke har inte bara byggt en fantastiskt fin och modern studio i Oskarshamns unika hamnområde, han är också själv en hängiven, noggrann och passionerad mix och inspelningstekniker som tagit flera av mina produktioner från idé till slutlig professionell master med högklassigt resultat.
Nils-Petter Ankarblom (arrangör, låtskrivare, producent)
Stacks Image 660
Mitt jobb är att leverera bra sång oavsett om det gäller lead eller kör. Hos Emros Sound har jag alla förutsättningar för det. Med Micke som producent är det kul, snabbjobbat och lätt att göra ett bra jobb. Förutom en inspirerande studiomiljö finns också möjlighet till avkoppling i de fina lokalerna.
Anna Rosén (artist, sångpedagog, körledare)
Stacks Image 738
Att jobba i Emros Sound Productions nya lokaler är underbart. Det nya relaxrummet är ljust och luftigt och studion både låter fantastiskt och genererar skaparlusta. Här kommer det skapas många hits i framtiden.
Andréas Lengyel (artist, låtskrivare)
Stacks Image 556
Micke är en unik resurs i sydostregionen. Han har kompetens och utrustning för produktioner som ofta bara kan göras i ett fåtal studios utanför Stockholm. Med erfarenhet och lyhördhet tar han sig an alla projekt med stor entusiasm. Han är musikalisk, genrebred och ser till att allt flyter. Att jobba med Micke är en fröjd.
Fredrik Wermelin (session- och turnépianist)
Stacks Image 717
Micke är en av de mest kunniga och noggranna ljudtekniker jag jobbat med. Han mixade min debutskiva, som trots undermåligt råmaterial, blev så pass bra att flera HiFi-tidskrifter rekommenderat den som referenslyssning. Jag kan varmt rekommendera Emros och Micke till alla som söker en studio och tekniker av yppersta klass.
Olof Lövmo (kompositör, pianist)
Stacks Image 759
Vi har varit ett antal gånger hos Emros Sound Production och spelat in och mixat med ett resultat som vi är otroligt nöjda med. Ett slutresultat som man oftast bara kan få i större studior. En varm skön miljö med ett kontrollrum och lyssning av yttersta klass. Emros är vårt självklara val av studio framöver.
LaLu (låtskrivarteam)